maanantai 17. kesäkuuta 2013

TALLINNA!

moi! ohoh...en oo pitkään aikaan käyny kirjottelee tänne.. no ei oo kyllä pahemmin ollukkaan mitään kirjottelemisen aihetta, kun en oo tehny mitää erikoista :D

eli siis käytiin tallinnassa äitin ja meijän tuttavaperheen kanssa! tiistai aamuna linkki lähti ennen kymmentä helsinkiin päin.. se olikin pitkä ja väsyttävä reissu.. D: sitten kun oltiin helsingissä niin hypättiin siitä laivaan, illalla sitten käytiin syömässä ja kiertelemässä laivaa +eksyttiin kavereitten kansssa siellä.. Illalla tai yöllä käytiin vielä "drinkeillä" siinä ennen kun mentiin nukkumaan. oltiiin tosi väsyneitä naurettiin jokaselle asialle mitä sanottiin.










sitten aamulla pitiki olla pirteenä lähössä tallinnaan shoppailee :D
mentiin jo seittemältä aamupalalle.. hirveesti aikaa ei ollu shoppailla siellä, kun ekana käytiin vanhassa kaupungissa kävelee ja sitten ettimään kauppoja!!
kun meijän aika lopppu siellä niin mentiin laivaan syömään ja sen jälkee mentiinki kattelemaan mitä niistä laivan kaupoista löytys.. mentiin sitten vielä hyttiin leppäilemmää ja pakkaamaan tavarat ja kannelle istuskelee! laiva oliki jo helsingissä niin siitä sitten linkkiin taas!!.. kotimatka meni hitaaasti.. linkki oli täynnä väsyneitä ihmissii mutta myö ei ainakaan oltu! kotona oltiinki 12 yöllä..
se oli kyllä paras reissu!! lissää tämmösii ::)) ois voinu jäähä pitemmäkski aikaa tottakai!!
nyt oonki kippeeenä!! ärsyttää! eilen yhtäkkii iski hirvee flunssa miulle... en sitten tiiä onko allergiaa vai mitä :o tästä tuliki pitkä sepostus
mutta moimoi! hyvää alkanutta viikkoo kaikille
xx:laura
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti